Bananpandekager med kakao & frugtstang

Proteinrig saltkaramel

{Sponsoreret indhold}

Disse gyldne dråber smager simpelthen SÅ syndigt, at man næsten skulle tro, at hele kreationen hér var propfyldt med en masse “fy-fy-ingredienser” ?

Dog er det ikke ligefrem dét, der må siges at være tilfældet! Den lækre saltkaramel er nemlig lavet på ret så skønne råvarer; blandt andet spiller dadler og peanut butter en stor rolle! – Men som det helt unikke har disse ingredienser fået selskab af Bodylabs nyeste proteinpulver: Salted Caramel Milkshake, der smager fuldstændig fantastisk!! ?

Jeg har allerede brugt den i to opskrifter nu. Nemlig i karamellen her på siden, men også i disse tidligere delte cookie dough-kugler, hvis smag og konsistens er uimodståelig lækker.. Der er altså bare et eller andet skønt over at tilføre lidt salt til en ellers sød mundfuld, og dét må man sige, at man også fornemmer med dette nye pulver ?

For at gøre opskriften her endnu mere tiltalende, kan det nævnes, at den består af i alt fem ingredienser, hvoraf de to af dem er vand og salt, hvilket jo nærmest ikke kan betegnes som ingredienser, ikke sandt? ?

Til et stort glas:

Blend alle ingredienserne undtagen salt indtil helt ensartet og flydende. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Rør til sidst salt i karamellen og opbevar denne i et tætlukket glas på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med kakao & frugtstang