Proteinrig saltkaramel

Kaffekugler

Yum.. Så er der lækre snackkugler på programmet igen! – Det slog mig nemlig, at det var ved at være alt for længe siden, at jeg sidst havde gjort det i at trille disse skønne små sager, så nu måtte det altså være! ?

Og jeg må sige, at resultatet blev ret så himmelsk! – Kombinationerne i de små kugler hér er nemlig bare så smagfuldt, og så er de stadig super simple at kaste sig ud i! – Der skal blot små fem ingredienser til, og alle råvarerne er udover at være lettilgængelige også nogle, de fleste allerede har stående i hjemmet, vil jeg tro! ?

Det er blandt andet peanut butter og kakao, der spiller en rolle i kuglerne udover de afdæmpede og delikate kaffenoter. Som skønt crunch er mandler tilsat, og til den perfekte sødme samt skønne konsistens er det dadler, der spiller ind. – Det er altså alt i alt et par snackkugler lavet på sunde og nærende ingredienser med særdeles god smag! ?

Til ca. 15 stk:

Blend alle ingredienserne i din foodprocessor/minihakker indtil de hænger nogenlunde sammen, og kugler kan formes i hænderne. Lad kuglerne sætte sig lidt på køl, før de opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig saltkaramel