Kaffekugler

Bananblondie med smag af saltkaramel

{Sponsoreret indhold}

Med denne skønne sag får man både svampet sødme og særdeles lækker smag for hver en krone! ? – Bananblondien hér er nemlig SÅ lækker at bide sig igennem og har bare de mest perfekte smage kørende for sig!

Én ting er selvfølgelig den, at det bare altid er en god idé at tilsætte banan til sit bagværk – som alle mine bananbrød vidner om – men at mikse bananens sødme med Bodylabs nyeste proteinvariant, Salted Caramel Milkshake, er altså at tage banankagen til helt nye højder! ?

Jeg er allerede svært begejstret for dette nye pulver og har da også anvendt det i to andre kreationer – nemlig i disse uimodståeligt lækre cookie dough-kugler samt i denne velsmagende saltkaramel. Pulveret gør sig ganske enkelt godt i det meste, og den der snert af salt, som man aner mellem vanillenoterne samt den intense karamelsmag, funker altså bare! ?

Som kronen på værket er skønheden toppet med sæsonens smukkeste frugt, fignen, samt en rigtig god mørk chokolade, der også er vendt i selve dejen, så man støder på knasende choko, når kagen er nedkølet ?

Til en form på ca. 22 x 22 cm:

Blend alle ingredienserne undtagen chokolade og figner indtil ensartet og cremet – skrab siderne et par gange undervejs. Hak halvdelen af chokoladen og vend denne i dejen, før den hældes i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir. Dæk overfladen med tyndtskårne figenskiver samt den sidste halvdel af chokolade hakket groft. Tryk toppingen let ned ved brug af en dejskraber og bag blondien ved 200ªC/varmluft i 35-40 minutter. Lad kagen sætte sig lidt i fadet, før den løftes ud derfra for at afkøle helt på en bagerist. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffekugler