Svampet bananbrownie med mandler & chokolade

Bananpandekager med mandler & kakao

Og så var det tid til endnu en pandekageopskrift.. For hvorfor trække tiden, når nu man har en masse lækre modne bananer liggende klar til formålet?! ?

Ja, jeg ser ingen grund til ikke at svinge min elskede pandekagepande, så her er altså lige en lækker ny sag, der ligesom alle de tidligere delte er akkurat lige så simpel og skøn at give sig i kast med! – De flade kager er lavet på blot fire ingredienser – nemlig bananer, æg, kakao og mandler, og dét er altså lækre kombinationer, hvis jeg selv skal sige det ?

Pandekagerne er super lækre svampede indeni og smager intenst af kakao, så selv de knapt så bananbegejstrede kan altså roligt kaste sig ud i dette projekt. Den er afprøvet på én (aka. min mutti), der ikke bryder sig synderligt meget (for at sige overhovedet ikke) om bananer, og selvom hun godt kunne ane bananen igennem, var kakaonoterne nok til at overbevise hende; hun er fan! ?

Giver 15-20 stk:

Hvis ikke din minihakker/foodprocessor er kraftig nok, bør du fintmale m
andlerne først. Ellers blender du blot hele molevitten indtil ensartet og flydende og steger pandekagerne på en slip let-pande (jeg brugte denne) ved middelvarme. Vend først pandekagerne, når overfladen har godt med bobler og brug gerne en tynd og bøjelig plasticspatel, så de ikke ødelægges så let. Lad dem afkøle på en bagerist og opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet bananbrownie med mandler & chokolade