Links til likes fra '17

Vegetariske kokospanerede peanutnuggets

{Sponsoreret indhold}

Faktisk er denne opskrift liiidt af en snyder.. For den opmærksomme læser vil nok bide mærke i, at alle tre ord, der indgår i overskriften til dette indlæg, faktisk allerede er set én gang før i en titel herinde ? Og det er ganske sandt: opskriften her er rent faktisk en genganger fra de tidligere delte vegetarburgere!

Det er nemlig sådan, at de bøffer, der blev kreeret til de føromtalte burgere, mindede mig SÅ meget om kyllingenuggets, at jeg simpelthen bare måtte bringe et indlæg med bøfresterne fra burgerfesten forklædt som nuggets! ? – Selv er jeg faktisk ganske godt tilfreds med peanutbøffernes alsidighed, for ikke nok med at to retter kan kreeres ud fra én og samme opskrift, så mindsker vi også madspild på en hyggelig og rar måde, hvor det ikke føles som om, man er tvangsindlagt til at spise en tro kopi af en tidligere middag ?

Nuggetsene er jo så – som sikkert gættet blandt alle, der har læst den tidligere opskrift – baseret på Nutanas nuttolene fra Urtekram, som er vendt i æg, kokos, røget paprika, salt og peber og dernæst enten stegt eller genopvarmet i ovnen den følgende dag ?

Jeg dyppede mine peanutnuggets i sukkerfri ketchup (den billige fra Lidl) samt Bodylabs bearnaise, men en lækker guacamole kunne også være en skøn idé, tænker
jeg!

Til ca. 20 nuggets (10 halve peanutbøffer):

Lav jordnøddebøfferne efter fremgangsmetoden i dette indlæg. Den følgende dag (hvis bøfferne allerede er stegte) genopvarmes bøfferne i ovnen ved 200ªC/varmluft i ca. 15 minutter, hvorefter de halveres og nydes som nuggets ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links til likes fra '17