Vegetariske kokospanerede peanutnuggets

Hyggelige morgenmadsanretninger

{Sponsoreret indhold}

Er der noget dejligere end at starte en dag ud uden at have et bestemt klokkeslæt hængende over hovedet? – Jeg synes i hvert fald, at lige netop dét er meget svært at toppe! – For det betyder blandt andet, at man kan tage tingene i akkurat dét tempo, man orker, samt at det stadig kan kaldes morgenmad, når første måltid indtages tæt på 12.00 ?

Det sidste stykke tid, hvor eksamenerne har kørt derudad, og hvor en del tid er blevet spenderet i hjemmet, har jeg hygget mig med at gøre lidt ekstra ud af “morgenmaden” (okay, lad os bare kalde det brunchen ?), hvor et blødkogt æg har været obligatorisk næsten dagligt ? – Det har så varieret lidt, hvad tilbehøret dertil skulle være, men i indlægget her er et par billeder af de elementer, der primært er gået igen.

Blandt andet har jeg nydt en masse majskiks (som altså lige er stadiet over de traditionelle riskiks, hvis man spørger mig), prydet med et godt lag peanut butter! Et godt tip til at gøre kiksen lidt ekstra festlig samt en tand mere lækker at sætte tænderne i er at pynte med figen– eller nødderulle fra Castus eller andre af deres skønne produkter. – Kombinationen af dette søde og bløde pålæg og min elskede peanut butter er nemlig bare en vinder hver gang! ? – Pålægget ses udstukket til små fine former på billederne her, men det er selvfølgelig helt valgfrit ? Til slut ses kiksene toppet med kakaonibs for ekstra knas samt lidt frysetørrede hindbær, som tilfører lidt skøn syre til herligheden!

Andre dage, hvor jeg har haft mine yndlingsspinatboller liggende, har jeg nydt at riste et par af disse for så derefter at smøre dem med et godt lag af Naturli’s Smørbar, som jeg ærligt er blevet ret så afhængig af! – Den smager så skønt, at jeg stort set bager konstant bare for at have noget at smøre den på ? – Og nej, den er (desværre) ikke sponsoreret ?

Afslutningsvis skal det selvfølgelig ikke forglemmes, at en god kop kaffe skal til for at fuldende festmåltidet! Jeg drikker den helst med skummet havremælk, da denne er min favorit og giver en skøn naturlig sødme til kaffen!

Jeg håber, der var et par små idéer, der kunne bruges, eller at det eventuelt har fristet et par stykker at give sig i kast med de grønne boller. De kan i hvert fald anbefales ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetariske kokospanerede peanutnuggets