Bananblondie med figenpålæg & mandler

Kanelpandekager med baobab & chiafrø

{Sponsoreret indhold}

Ja, jeg er så havnet i en sand pandekagefælde igen! Altså når jeg først får gang i den pande, så er jeg altså svær at stoppe igen! – Derfor er det da heller ikke mange indlæg siden, at jeg sidst delte en pandekageopskrift herinde ?

Men hvorfor også lade være når man har modne bananer liggende i køleren og et hav af lækre superfoodpulvere i hjemmet, der kan tage den flade kage i en helt ny retning?! – Ja jeg ser ingen grund dertil ? – Denne gang er det skønne sager fra Yana Copenhagen, jeg har fået lov til at lege med! – Yana er en webshop, der forhandler økologiske og bæredygtige produkter – alt fra matcha, kakaonibs, kakaopulver og spirulina til chiafrø, kokosolie, coconut bowls og chokolade! – Det er sådan set et rent himmerige af lækkerier derinde! ?

Som overskriften på indlægget vidner om, er det Yanas baobabpulver og chiafrø, jeg har beriget pandekagerne her med. Chiafrøene giver virkelig pandekagerne en skøn, fluffy konsistens, og udover lidt sødme bidrager baobabpulveret også med en masse fibre. Endeligt har jeg tilsat kanel til herligheden, fordi kanel bare altid er en god idé, hvis man spørger mig ?

Som topping har jeg anvendt hindbærtopping fra Bodylab, peanut butter samt friske jordbær og kakaonibs, men kun fantasien sætter jo grænserne her!

Til ca. 12 små pandekager:

Blend alle ingredienserne indtil cremet og fluffy. Fordel små klatter på panden, bred disse let ud med en dejskraber og steg så pandekagerne ved middel varme. Vend, når der er dannet god skorpe på undersiden. Opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananblondie med figenpålæg & mandler