Simple stenaldermuffins med ristet kokosmel

Chokoladesmør med havtorn & peanut butter

{Sponsoreret indhold}

Smørbare lækkerier er bare ALTID en god idé, ikke sandt?! – Det er i hvertfald min overbevisning, og med denne skønne sag her er jeg da blot blevet bekræftet deri! ?

Den lækre chokoladesmør – som faktisk lidt snydagtigt slet ikke indeholder chokolade, men derimod får sin intense chokoladesmag fra det tilsatte kakaopulver – er lavet på i alt seks ingredienser, hvoraf to af dem tæller vand og salt! De resterende råvarer udgøres af dadler, peanut butter og kakao samt Urtekrams havtorn. Med denne kombi er der både søde, salte og syrlige noter at spore i spreaden ?

Smørepålægget er ultra simpelt at lave. Alle ingredienserne proppes blot i en foodprocessor, hvorefter der blendes derudad, indtil den lækreste, cremede masse opstår! Og så er det altså bare med at toppe alt fra pandekager, bananbrød og knækbrød til havregrød, skyr og bananis med den! ?

Til et glas på 300 ml:

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor/minihakker med par stop undervejs for at skrabe siderne samt massen sammen. Opbevar den færdige chokoladesmør i et tætlukket glas på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple stenaldermuffins med ristet kokosmel