Skøn, cremet hummus på 2 minutter & en giveaway

Skøn snack, der vækker alle (smags)sanser

{Sponsoreret indhold}

Disse lækkerbiskener her er i sandhed nogle, der tilfredsstiller alle de smagssanser, vi måtte have! – Og så endda blot med en bund af majskiks ?

Det er specielt smørelsen og den dertilhørende pynt, vi bør give al vores opmærksomhed, da det er dette, der virkelig taler til vores maver! Dog skal vi ikke undervurdere de lækre sprøde majskiks, som foruden deres skønne smag bidrager med et perfekt crunch til den cremede topping! ?

På billederne ses to varianter af den simple “majskiksesnack” – nemlig en sød og en mere salt en af slagsen. Hvor den søde er beriget med cremet peanut butter og toppet med tyndtskårne æbleskiver samt smagfulde gojibær fra Toftkær, er den krydrede sag smurt med Det italienske køkkens hamrende lækre tomatsalsa! Som kronen på det salte værk er kiksen pyntet med soltørrede tomater (ligeledes fra Det italienske køkken) samt lidt sort oliven. Ganske enkelt en snack for guderne ?

Både tomatsalsa og sol
tørrede tomater
har jeg tidligere anvendt i denne skønne pastaret, og jeg bliver altså lige begejstret, hver gang jeg smager på produkterne. – Man kan i sandhed smage, at det er kvalitet på glas! ?

Til de lækre snacks skal du altså bruge:

Fremgangsmetoden giver vist sig selv – men smør på, top løs og nyd! ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn, cremet hummus på 2 minutter & en giveaway