figenfladbrød

Rawkugler med kaffe & peanut butter

YUMMY, hvor er der bare smæk på den lækre smag i disse kugler!! Jeg bliver bare gang på gang bekræftet i, at det er en ret så god idé at drysse lidt instantkaffe i mine rå kreationer, for det giver altså bare det der ekstra, der gør, at den ene kugle hurtigt tager den anden ?

Udover at kuglerne blot er lavet på fem ingredienser, så er disse også nogle, de fleste med garanti allerede har i hjemmet! – Jeg mener, når dadler, peanut butter, kakao og kaffe er det, der pryder kreationen, så kan de fleste næsten være med, ikke sandt? ?

Faktisk skal der ikke engang nogen former for “fancy” nødder, kerner, mandler eller frø til at bikse kuglerne sammen, da det blot er de gode gamle solsikkekerner, der sørger for det knasende element! – De kan altså bidrage med akkurat lige så skøn tekstur samt smag, som de dyre mandler kan – vi skal blot huske på, at de tilfører hvert sit til en kreation. Jeg er dog selv meget begejstret for at bruge kernerne – i forhold til såvel økonomi som smag! ?

Til 15 kugler:

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor/minihakker, indtil massen kan formes med fingrene. – Kør et stykke tid, da dejen bliver mere modellérbar, jo længere tid der blendes. Form dejen til kugler og vend eventuelt disse i kokosmel. Lad kuglerne sætte sig på køl og opbevar dem sidenhen i en lufttæt beholder i køleskabet ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

figenfladbrød