Rawkugler med kaffe & peanut butter

pandekager med luksustopping

{Sponsoreret indhold}

Jeg kan simpelthen kun komme i tanke om gode grunde til at lave en ordentlig stak pandekager i løbet af weekenden. Den åbenlyse årsag er selvfølgelig den, at lørdagen eller søndagen lige bliver en tand bedre, når de flade kager er involveret, men den anden – og i følge mig nok den vigtigste – er absolut den, at man de kommende hverdage derefter kan leve af weekendens søde rester! ?

Ovennævte scenarie er præcis, hvad der var gældende for mig de første to hverdage i sidste uge. For hvor jeg i mandags nød denne skønne tallerken beriget med den lækreste topping, blev tirsdag lige et hak bedre, da portionen på siden her blev indtaget i selskab med endnu flere skønne toppings! ?

Jeg må bare sige, at jeg er fan af hjemmestudiedage, når disse er lig med lækkerier som disse! – Tallerkenen her er foruden mine skønne bananpandekager med peanutpulver beriget med min elskede hjemmelavede syltetøj (som btw. altid bør være en del af dit køleskabsudbud ?), godt med peanut butter, gojibær fra Toftkær samt Yana CPHs super delikate kokoschips og alt for lækre morbær! ?

Til 1 servering skal du bruge:

Top amok på de skønne pandekager og nyd! ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawkugler med kaffe & peanut butter