pandekager med luksustopping

Salte trøffeldonuts

{Sponsoreret indhold}

Så er der smæk på smagen med disse salte donuts! De et nemlig krydret med en skøn, skøn trøffelsalsa, som jeg har modtaget fra Det italienske køkken! – Hvis du endnu ikke har været et smut forbi deres lækre webshop, som er et univers fyldt med kvalitetsråvarer fra Italien, så er det bare med at aflægge den et visit, da der er så mange spændende produkter derinde! ?

Jeg har da også allerede en anden skøn krydret ret liggende herinde, som er beriget med både tomatsalsa og soltørrede tomater fra Det italienske køkken, og jeg må bare sige, at man virkelig kan smage, at det er gode sager, de gør det i! Prøv selv at tage et kig på pastasagen her, som er så tilfredsstillende at sætte tænderne i!

Donutsene på siden her var lidt af et sjovt eksperiment, jeg begav mig ud i. Det er nemlig sådan, at jeg har det smarte multijern fra Tefal Snack Collection, hvortil man kan købe alverdens forskellige jern – heriblandt et donutjern! – Så med trøffelsalsa og kikærtemel i hus, måtte jeg altså sætte projekt “trøffeldonuts” i gang! ?

Opskriften er noget af det simpleste at kaste sig ud i! Den nemme dej
kikærtemel og vand røres nemlig blot sammen i en skål sammen med de ønskede krydderier samt trøffelsalsaen. Donutsene kan spises som tilbehør til aftensmaden, som en lækker salt snack med noget dyppelse on the side, og de kan sågar halveres og smøres med pesto eller lignende!

Til ca. 15 små donuts:

Hæld kikærtemel og vand i en skål og rør det godt sammen. Når dejen er sammenhængende, røres krydderier og trøffelsalsa godt ud deri, og dejen er nu klar til brug. Hæld dej i donutjernet og lad disse bage, indtil donutsene let kan løftes ud af formene. Opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl eller i fryseren. Giv donutsene en tur på brødristeren før nydelse, hvis de har været på køl inden brug ?

Tip: Hvis du ikke har et donutjern, kan dejen eksempelvis bages til vafler i stedet ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pandekager med luksustopping