Æggemuffins med oliven

Sommerskål: nicecream med jordbær

{Sponsoreret indhold}

Hvis der er én ting, jeg aldrig bliver træt af, men til gengæld får lavet ALT for sjældent, så er det i den grad nicecream aka. bananis! Det er jo bare det lækreste at scoope løs af, da konsistensen altid er on point, og så kan basismodellen ganske enkelt varieres i det uendelige 😍

Det er af uvisse årsager, at der ofte går uger, ja nærmest måneder, mellem jeg får bikset mig sådan en portion her sammen, for nicecream er virkelig noget af det simpleste at lave! Har du bananer i fryseren og en foodprocessor eller minihakker ved hånden, så har du is i din skål inden for et par minutter! For denne feminine variant har jeg tilsat lidt frosne jordbær, der udover den smukke farve også bidrager med ekstra sommerlige vibes, synes jeg 😋

Tricket for den perfekte nicecream ligger faktisk i overhovedet ikke at tilsætte nogen former for væske! For så snart dét er gjort, er den faste konsistens lidt røget. Du vil i hvert fald opleve, at din is smelter meget hurtigere samt mister den der iskonsistens inden for forholdsvis kort tid. Derimod kan din nicecream holde sig fast, cremet og lækker super længe, hvis den udelukkende er lavet på frosne frugter 😍

Som sagt kan den varieres i det uendelige, ligesom toppingsmulighederne som altid er uden begrænsninger 😉 – Her har jeg toppet med crunchy peanut butter og knasende kokoschips fra Yana Copenhagen samt poppet quinoa og chewy dessertstykker fra Toftkær! Mums..

Til 1 portion:

Blend de frosne bananer og jordbærrene i en foodprocessor/minihakker med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Der går lidt, før massen samler sig til én cremet substans, så hav blot lidt tålmodighed. Tilsæt ingen væske, men blend blot indtil konsistensen er som is. Hæld nicecreamen i en skål og nyd med ønsket topping ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggemuffins med oliven