Sommerskål: nicecream med jordbær

Farverige superfoodbarer

Hvorfor ændre formlen for noget der bare fungerer, når resultatet gang på gang bliver vanedannnede lækkert og uimodståeligt at række hånden ud efter? – Ja jeg ser absolut ingen grund dertil! 😉

Derfor har jeg da også den seneste stykke tid både kreeret OG fortæret en pæææn stor andel af disse superfoodbarer, hvis bløde tekstur er så farlig lækker, at man nemt kører den ene bar ind efter den anden 😅 – Til mit forsvar vil jeg dog lige pointere, at barerne udelukkende er lavet på nærende råvarer, så intet er så skidt, at det ikke også er godt for noget, ikke sandt? 😜

Faktisk er snacskene her lidt af en snyder.. Den vågne følger vil nemlig nok kunne genkende de farverige sager fra to tidligere delte indlæg herinde. – De er nemlig ret så meget baseret på mine røde og grønne superfoodbarer – her faktisk blot justeret en smule i ingrediensmængde og med en udeladelse af mørk chokolade. Sidstnævnte er dog ikke at kimse af!! – Men med et tomt chokolager har jeg simpelthen fået øjnene op for, hvor lækre barerne er i sig selv; så et nyt indlæg måtte der til 😍

De smukke farver kommer på helt naturlig vis fra de tilsatte superfoodpulvere Reds og Greens fra Bodylab. De er begge så super velsmagende, at jeg har svært ved at udpege en favorit. For hvor den lyserøde er ovre i den sødere, nærmest candyagtige genre, har den grønne et dejligt friskt tvist med smag af både mint og lime, som 100% overdøver pulverets indhold af såvel kål som alge! 😉 – Så lad dig endelig ikke skræmme af pulvernes ingredienslister; de smager begge virkelig skønt!

Giver hver 14-16 barer (i en form på ca. 14 x 20 cm.)

DE RØDE:

  • 170 g. havregryn
  • 160 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 15 g. kokosmel
  • 4 måleskeer Reds
  • 1 dl. vand

DE GRØNNE:

  • 170 g. havregryn
  • 160 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 15 g. kokosmel
  • 4 måleskeer Greens
  • 1 dl. vand

For begge kreationer gælder det samme: prop alle ingredienserne i en foodprocessor og blend, indtil massen bliver sammenhængende og modellérbar. Stop et par gang undervejs for at skrabe siderne. Tryk “dejen” ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og sæt så barerne på køl i nogle timer, før de skæres ud i mindre stykker. Opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerskål: nicecream med jordbær