Farverige superfoodbarer

Superfoodbarer med chokoladeovertræk

Blød midte, sprødt ydre samt sød og lækker smag!Den ultimative superfoodbar er altså lige her! For nøj, hvor disse herligheder smager af mere 😉 De har nemlig den lækreste bløde midte, det perfekte knasende chokoladelag og en fin lyserød farve, der gemmer på den sødeste smag 😀

Snacken her er som altid super simpel, og det er blot fem råvarer, der kræves for at fremtrylle barerne. Hovedparten af ingredienserne har de fleste allerede i huset, mens den lyserøde farve er opnået ved at tilsætte et par skefulde af Bodylabs superfoodpulver “Reds”.

Det er ligeledes Reds, der på helt naturlig vis tilfører barerne en nærmest slikagtig sød smag! Men for at smagsoplevelsen ryger helt til tops, er det altså lidt et must, at de skønne sager vendes i lidt lækker, mørk chokolade, som kan fungere som den sprøde kontrast til det lette og bløde indre 🙂

Til 15-18 stk:

Blend alle ingredienserne undtagen chokoladen til en ensartet substans i foodprocessoren. Pres massen ud i en filmbeklædt form, brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå, og lad så denne sætte sig i nogle timer på køl – gerne natten over. Skær ud i barer og vend disse i smeltet chokolade. Lad dem størkne på køl før de opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige superfoodbarer