Proteinrigt bananbrød med kokos & chokolade

Let salte tahinkugler

Jeg vil vove at påstå, at disse kugler er noget af det nemmeste, du vil komme i nærheden af at bikse sammen, hvis du kaster dig ud i tahinkuglekreeringen! 😍

De skønne kugler her er nemlig baseret på blot fem ingredienser (well, seks hvis vi tæller havsalt med), som alle bare skal en tur i foodprocessoren/minihakkeren, før de trylles om til knasende og bløde snackkugler 😋

De lækre ingredienser tæller dadler, mandler, kakao, tahin og peanut butter samt lidt havsalt for at give kreationen et skønt lille tvist. Jeg har desuden erfaret, at tahinen bare altid gør det super godt i selskab med min elskede jordnøddesmør! – Virkelig en kombination, der er en sikker vinder 😍

Smagen er altså virkelig i top i kuglerne her, da det der skønne miks af salt og sødme bare spiller maks! De små, knasende saltflager er desuden en skøn overraskelse at støde på, når man bider sig igennem lækkerbiskenerne ☺

Til ca. 20 kugler:

Prop alle ingredienser pånær havsalt i en foodprocessor og blend med et par puls undervejs, indtil massen begynder at klumpe let. Tilsæt til sidst havsalt og blend en sidste gang. Form kugler af massen og lad disse sætte sig på køl, før de nydes. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrigt bananbrød med kokos & chokolade