Brownie med kaffe, kokos & nøddepålæg
{Sponsoreret indhold}
Svampet og syndigtsmagende kage med lækre nøddechunks! – Denne sag er altså alt for lækker at sætte tænderne i! Den indeholder nemlig alt det gode og har de skønneste kokosnoter. – Ja, den smager faktisk nærmest som den gode, gamle drømmekage! Derudover er teksturen super moist, hvilket er en skøn kontrast til de konfektagtige castusstykker på toppen
Kagen får dens lækre sødme fra både bananer, Castus’ nødderulle samt lidt kokossirup, som er gået hen og blevet en af mine foretrukne sirupper, og så har den ligeledes et perfekt kaffetouch! 😀
Otte ingredienser mikset i en foodprocessor gør kagen til en let sag at bikse sammen, så undskyldningerne for ikke at lave en smagfuld brownie til hyggen er derfor lidt svære at komme på 😉
Til et stort ildfast fad:
- 240 g. moden banan (3 mellemstore)
- 170 g. Castus nødderulle (+ ekstra til pynt)
- 100 g. havregryn
- 100 g. kokosmel
- 25 g. kakaopulver
- 2 dl. kogende vand + 4 tsk. instantkaffe
- 2 æg
- 1 spsk. kokossirup (eller lignende som agavesirup)
Start med at opløse kaffen i det kogende vand og sæt til side, mens du propper resten af ingredienserne i din foodprocessor. Nødderullen skæres i mindre stykker. Tilsæt kaffen og blend hele molevitten godt indtil helt ensartet og cremet. Hæld dejen over i et ildfast fad beklædt med bagepapir, pynt med mere nødderulle skåret ud i tern samt lidt kokos som drys. Bag kagen ved 200°C/varmluft i 25 minutter og lad den stå i det ildfaste fad på en bagerist i et par minutter, før den løftes ud af formen og afkøler fuldstændigt på bageristen. Opbevar kagerester i en lufttæt beholder på køl ♥️
Ingen kommentarer endnu