Sprød spise
{Sponsoreret indhold}
Jeg er blevet fuldstændig vild med Sigdals lækre knækbrød her på det sidste – ja faktisk så meget, at jeg gerne skal have mindst to skiver HVER DAG! 😂 – Derfor er jeg SÅ lykkelig over at være ambassadør for netop Sigdal, da dette blandt andet indebærer, at mit knækbrødslager altid bugner af diverse varianter af denne sprøde spise! 😍
Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige modeller fra deres sortiment, og p.t. er favoritterne (hvis dette overhovedet er muligt at vælge..) havre, sport samt urter og havsalt. – Jeg har dog stadig en masse til gode, hvorfor favoritterne stort set udskiftes, i takt med at jeg bider mig igennem en ny variant 😂
{Sigdal “Frokost” med Urtekrams spinach creme (venstre) og havtornespread & tynde æbleskiver (højre)}
Sigdal har desuden også et glutenfrit sortiment, så tåler man ikke de ellers grove meltyper såsom spelt-, rug- og fuldkornsmel, der primært anvendes i knækbrødene, er der altså også et udvalg dertil ☺
{Sigdal “Sport” med peanut butter, banan & kakaonibs}
Det lækre ved knækbrødene er ligeledes, at trods de tilsatte smagsgivere og mange kerner kan brødene nemt tages i såvel en sød som salt retning! – De kan selvfølgelig også snildt spises, helt som de er, men beriget med lidt ost, noget hjemmelavet chokoladesmør eller peanut butter toppet med frugtpålæg bliver oplevelsen altså lige en tand lækrere! 😍
{Sigdal “Urter & havsalt” med fedtreduceret camembert (Lidls) og agurkestrimler}
{Sigdal “Havre” med peanut butter og kakaopålæg}
Ingen kommentarer endnu