Brownie med kaffe, kokos & nøddepålæg

Sprød spise

{Sponsoreret indhold}

Jeg er blevet fuldstændig vild med Sigdals lækre knækbrød her på det sidste – ja faktisk så meget, at jeg gerne skal have mindst to skiver HVER DAG! 😂 – Derfor er jeg SÅ lykkelig over at være ambassadør for netop Sigdal, da dette blandt andet indebærer, at mit knækbrødslager altid bugner af diverse varianter af denne sprøde spise! 😍

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige modeller fra deres sortiment, og p.t. er favoritterne (hvis dette overhovedet er muligt at vælge..) havre, sport samt urter og havsalt. – Jeg har dog stadig en masse til gode, hvorfor favoritterne stort set udskiftes, i takt med at jeg bider mig igennem en ny variant 😂

{Sigdal “Frokost” med Urtekrams spinach creme (venstre) og havtornespread & tynde æbleskiver (højre)}

Sigdal har desuden også et glutenfrit sortiment, så tåler man ikke de ellers grove meltyper såsom spelt-, rug- og fuldkornsmel, der primært anvendes i knækbrødene, er der altså også et udvalg dertil ☺

{Sigdal “Sport” med peanut butter, banan & kakaonibs}

Det lækre ved knækbrødene er ligeledes, at trods de tilsatte smagsgivere og mange kerner kan brødene nemt tages i såvel en sød som salt retning! – De kan selvfølgelig også snildt spises, helt som de er, men beriget med lidt ost, noget hjemmelavet chokoladesmør eller peanut butter toppet med frugtpålæg bliver oplevelsen altså lige en tand lækrere! 😍

{Sigdal “Urter & havsalt” med fedtreduceret camembert (Lidls) og agurkestrimler}

{Sigdal “Havre” med peanut butter og kakaopålæg}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med kaffe, kokos & nøddepålæg