Super simpelt bananbrød

Pandekager med matcha & kokos

{Sponsoreret indhold}

Fluffy, bløde, søde og smækre.. Disse bananpandekager er simpelthen det hele! Og så oven i købet på bare 4 ingredienser! – Så bliver det vist ikke mere lige til 😍

Udover de obligatoriske æg og bananer har jeg som så ofte før tilsat lidt lækkert kokosmel, som ikke alene giver en smule crunch, men også den skønneste smag! Derudover har jeg prydet de små kager med Urtekrams smukke matchapulver for både farve, antioxidanter og lidt ekstra kant 😋

Min elskede blinispande har selvfølgelig atter været i brug, og jeg er vild med det! Det er virkelig sjældent, at min dej er kikset med brug af netop dén pande, så den er virkelig anbefalelsesværdig! Desuden er den blot af mærket Cook & Baker og derved ikke specialt pebret at få fingrene i 😊

Nå, men nu tilbage til de skønne pandekager.. Jeg nød mit tårn i selskab med crunchy peanut butter og friske vindruer samt tern af Toftkærs hamrende lækre dessertrulle med smag af mint! – Dét var virkelig bare en kombi, der smagte himmelsk! 😍

Til 20-22 blinispandekager:

Blend blot alle ingredienser godt i en foodprocessor/blender og steg så pandekager deraf (jeg brugte denne blinispande). Vend først pandekagerne, når der er godt med bobler på overfladen og brug gerne en tynd, bøjelig plasticspatel for ikke at ødelægge pandekagerne. Jeg lader mine sætte sig på en bagerist, før de nydes med topping. Opbevar eventuelle rester i en frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super simpelt bananbrød