Grønt brød med mandler & kerner

Nicecream med sommerbær

{Sponsoreret indhold}

Mmm.. Så er der endnu en lækker skål at finde her på sitet! – Og denne selvfølgelig i skikkelse af den altid lækre bananis aka. nicecream! – Det er både sikkert og vidst, at jeg bare aldrig bliver træt af netop denne form for “skålemad” 😜

Som min tidligere delte variant er denne sag også sprængfyldt med bær, men i modsætning til jordbær er skålen denne gang beriget med en god blanding af en masse røde bær! Jeg har nemlig blot gjort brug af frostblandingen “bærsymfoni”, som giver herligheden et dejligt friskt og let syrligt tvist, som spiller perfekt op imod den sødere topping 😍

Apropos topping så udgøres denne af skønne sager! For foruden den obligatoriske peanut butter og de knasende kokoschips, er der også poppet quinoa, sprøde kakaonibs samt bløde chunks af Toftkærs lækre dessertrulle at finde! Yummy! 😋

Til 1 portion:

Blend de frosne bananer og bær indtil en cremet is opstår. Bliv blot ved med at blende med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Tilsæt ingen væske, men hav i stedet en smule tålmodighed. Væske vil ødelægge den faste konsistens og få isen til at smelte hurtigere. Øs nicecreamen over i en skål og top amok med lækkerier ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønt brød med mandler & kerner