Smørbar snickers

Svampede pandekager med peanutmel

Blot fire ingredienser skal der til, og så er der ellers perfekte pandekager for alle pengene! – Og det er altså ikke lyv 😉 For sjældent har jeg spist så svampede bananpandekager som disse, der med den skønneste fluffy midte besidder en lækker og mild smag af peanuts samt eksotisk kokosknas!

Som jeg beskrev med min seneste pandekagekreation, er jeg blevet ret så pjattet med at stå og vende de små kager på min nye blinispande, der bare funker til perfektion! – Jeg er faktisk gået hen og blevet helt afhængig af at anvende den, så for tiden bugner mit køleskab altså af pandekager, da jeg får lavet LANGT flere, end hvad der overhovedet er muligt at nå at spise.. HAHA, first world problems, I know! 😅

Den labre stak her består som sagt kun af fire ingredienser, og disse tæller bananer, æg, kokosmel og peanutmel, som giver en skøn smag af peanuts uden af overdøve hverken bananen eller kokosmelet! – Har du ikke peanutmelet i hus eller planer om at erhverve det, kan det sagtens udelades og så blot erstattes med en smule mere kokosmel, lidt havregryn og eventuelt mandelmel ☺

Pandekagetårnet her blev nydt med frosne bær samt Proteinella fra Bodylab, som er min ret så store last.. “Duoen” er det bedste fra begge verdener, smager SKØNT af vanille og har en lækker cremet konsistens! – Og spist sammen med de små, runde kager er det næsten som en fribillet direkte til himlen 😜

Til ca. 20 små pandekager:

 • 260 g. moden banan (svarede her til 2 meget store)
 • 3 æg
 • 30 g. kokosmel
 • 20 g. peanutmel (kan erstattes med ex. ekstra kokosmel, havregryn eller mandelmel)
 • Topping:

Blend alle ingredienserne grundigt indtil flydende og steg så dejen på en slip let-pande (jeg brugte den ovenfornævnte blinispande) på middel varme. Læg de færdigstegte pandekager over på en rist til let afkøling og opbevar eventuelle rester lufttæt på køl ♥️

4 kommentarer

 • Ej men jeg dør lige lidt Josefine – hvor ser det bare lækkert ud…som sædvanligt… Håber du nyder sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Tusinde tak, sødeste Jette! Håber også, du har en dejlig sommer ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhmm! De må prøves ved nærmeste lejlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Det lyder dejligt, Camilla! Håber, du vil kunne lide dem! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørbar snickers