Sød & syrlig syltetøj

Pandekager toppet med mintbites, gojibær & hjemmelavet syltetøj

{Sponsoreret indhold}

At starte dagen med denne sag er noget nær det bedste, jeg kan komme i tanke om på stående fod! – Og hvad endnu bedre er, er at den skønne morgenplatte her gør sig lige så godt som en skøn dessert såvel som et lækkert frokostmåltid! 😍

De flade kager er baseret på denne opskrift, som jeg vender tilbage til gang på gang! For den der skønne kombi af de søde bananer og det smagfulde peanutpulver er simpelthen så perfekt, at man næsten ikke kan holde fingrene for sig selv, når først man er kommet i gang 😉 – I kreationen her har jeg dog udeladt kokosmel og tilsat lidt kakaopulver i stedet.

Den overdådige topping udgøres af både peanut butter og hjemmelavet syltetøj samt Toftkærs skønne gojibær og alt for lækre dessertrulle med kakao og mint! Sidstnævnte tager altså lige måltidet et niveau højere, for både konsistens og smag er bare for skøn i den rulle! 😋

Til din lækre servering skal du bruge:

Gå all in på topping på dine klargjorde pandekager. Af dessertrullen skærer du blot en skive, som dernæst skæres ud i mindre tern. Nyd så! ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sød & syrlig syltetøj