Pandekager toppet med mintbites, gojibær & hjemmelavet syltetøj

Blondie med kaffe & nødderulle

{Sponsoreret indhold}

Denne svampede sag er stærkt vanedannede, skulle jeg bare lige hilse og sige! For ud over at være det blødeste at sætte tænderne i, er den milde kaffesmag – ja nærmest latte-agtige smag faktisk – så tilfredsstillende, at det ene stykke hurtigt tager det andet 😜Man skulle næsten ikke tro, det var muligt at lave en så smagfuld lækkerbisken som denne på bare fem ingredienser, men det er ganske enkelt, hvad tilfældet er netop her! – Fem simple og nærende ingredienser er, hvad du skal hive frem fra skabene for inden for ca. 30 minutter at stå med en færdig kage 😍  Dét er da lækkert!

Hovedingrediensen spilles af Castus’ lækre frugtrulle med nødder (én af mine absolutte favoritter blandt alle Castus’ produkter), og udover at være blandet i selve dejen er der ligeledes pyntet med skønne chunks deraf, som bliver noget så yum, når de bages en gang i oven! 😍

De resterende ingredienser tæller gryn, kokossukker og æg samt den anden hovedrolleindehaver: kaffen! Det hele kommer blot en tur i foodprocessoren, før den cremede dej bager sig lækker svampet og sidenhen nydes akkompagneret med evt. mere kaffe 😉

Til et fad på 22 x 22 cm:

 • 200 g. havregryn
 • 150 g. nødderulle + ekstra til pynt (evt. andet produkt fra Castus)
 • 20 g. kokossukker
 • 2 æg
 • 3 dl. kaffe (6 tsk. instantkaffe + 3 dl. kogende vand)

Start med at røre kaffen ud i det kogende vand og sæt så denne kort i køleskabet, mens de andre ingredienser forberedes. Alt puttes i en foodprocessor – nødderullen skåret ud i mindre tern – og kaffen tilsættes. Blend indtil cremet og ensartet med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Hæld dejen i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir, pynt med et par ekstra tern af nødderullen og bag så blondien ved 200°C/varmluft i 25 minutter. Sæt fadet til let afkøling på en bagerist, før blondien løftes ud af formen og afkøler fuldstændigt på bageristen. Opbevar rester i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

2 kommentarer

 • Er vild med dine opskrifter.
  Men stellet er så fint også, jeg samler selv på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Tusinde tak, Christine, det er jeg bare så glad for at høre ♥️
   Og ih ja, det stel er jeg simpelthen også så vild med! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager toppet med mintbites, gojibær & hjemmelavet syltetøj