Blondie med kaffe & nødderulle

Nicecream med kakao & nødderulle

{Sponsoreret indhold}

Muuuums! Hold nu ferie, hvor smager denne skål bare af syndig sommer! Så sød, cremet og intens.. Ganske enkelt vanedannende lækker! 😋

Hvis man ikke vidste bedre, ville man næsten ikke tro, at portionen her er lavet på bare tre ingredienser, som alle er både nærende og rene produkter! Skålen er nemlig bestående er blot banan, nøddestykker fra Castus’ nødderulle og kakao, mens den eksotiske topping udgøres af mere banan, flere nøddestykker samt peanut butter og kokosmel 😍

Jeg har det med at undervurdere, hvad nicecream er. For hver gang, jeg får lavet mig en portion, undrer det mig, at jeg ikke spiser det dagligt! Og som mine tidligere kreationer vidner om, kan sagen her jo varieres i det uendelige og tages i en såvel frisk som mere dessertagtig retning ☺

Denne opskrift har det hele kørende for sig, da de chewy stykker nøddepålæg er en skøn kontrast til det knasende kokosmel, de bløde og søde bananskiver samt den cremede is derunder! Så det er altså bare med at hive fat i minihakkeren eller foodprocessoren, så du snarest muligt kan nyde en lignende servering 😉

Til 1 portion:

Start med at blende de frosne bananstykker sammen med nødderulle skåret i tern. Blend med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Bliv blot ved, indtil massen samler sig til en cremet substans. Tilsæt da kakaopulver og blend for at inkorporere denne i isen. Øs nicecreamen over i en skål og top med bananskiver, små tern af nødderullen samt peanut butter og kokosmel ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blondie med kaffe & nødderulle