Bananbrød med kokos & peanut butter

Havregrød med skøn topping

{Sponsoreret indhold}

Vi er alle enige om, at det 100% er toppingen, der gør det, når det kommer til morgenmadsskålen, ikke sandt?! Hvis ikke er jeg ret så sikker på, at denne toppingskombination vil overbevise dem, der fortsat tvivler 😉

For oven på den ganske basic omgang cremede havregrød har jeg toppet amok med peanut butter, kokoschips, morbær og gojibær samt hjemmelavet syltetøj! – Hvis ikke dét er skønne smage, så ved jeg snart ikke, hvad er! – For der er virkelig noget perfekt over at spise sig igennem denne portion med både syre fra sylten, nøddesmag fra PB’en, knasende tendenser fra kokoschipsene samt chewy og søde noter fra de lækre morbær og gojibær! 😍

Morbær og kokoschips har jeg modtaget fra Yana Copenhagen, som har så mange lækre sager på deres hjemmeside! Gojibærrene er fra Toftkærs skønne sortiment, og så er dagens syltetøjsblanding et miks af jordbær og blommer, hvilket jeg er blevet helt afhængig af! 😋

Du skal bruge:

Lav havregrøden ved at mikse havregryn med dobbelt mængde kogende vand og kog den så færdig i mikrooven med omrøring én gang undervejs. Lad gerne grøden stå og køle og tykne lidt, så der kan røres ekstra kogende vand i den, for at portionen på denne vis bliver lidt større. Top til sidst amok med topping ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med kokos & peanut butter