Nøddesmør med bipollen

Iskolde bananbidder med peanut butter & chewy blåbærbund

{Sponsoreret indhold}

Mens sommeren så småt synger på sidste vers, synes jeg da lige, jeg vil nå at dele endnu en iskold snack! – For denne ultra simple lækkerbisken er én, jeg allerede er blevet svært glad for. Den er nemlig ikke bare skøn at spise, den er også smækket sammen på noget, der minder om 5 minutter! 😍

Du skal i alt bruge sølle fire ingredienser for at bikse snacken sammen! – Disse tæller en frugtrulle fra Castus (her har jeg brugt den med blåbær, men figen og nød fungerer også helt perfekt!), en banan, peanut butter og så lidt mørk chokolade. Så bliver det vist ikke meget mere “back to basics” 😜

Der er virkelig noget tilfredsstillende i at bide sig igennem de små hapsere her. For kontrasterne mellem den chewy blåblærbund, den cremede peanut butter, den bløde, søde og let frosne banan i midten og så det knassprøde chokoydre er simpelthen så spot on, hvis jeg selv skal sige det! – Yum yum, sådan en omgang kan hurtigt forsvinde.. – Men så er det jo godt, at det er super overskueligt at smække en ny portion sammen 😂

Til 10 stk:

Start med at skære ca. 1 cm. brede skiver af frugtrullen (hele rullen skal ikke bruges) og placér dem på et stabilt bræt beklædt med bagepapir. Smør så en lille klat peanut butter ud på skiverne med lidt luft ud til kanten. Skær halvtykke, skrå skiver af bananen (afhængigt af dens størrelse er der muligvis til mere end 10 stykker) og tryk disse let ned i peanut butteren. Lad skiverne sætte sig på frys i et par timer, før du smelter lidt chokolade og vender stykkerne i denne. Gør dette ved at holde i blåbærbunden mens overfladen af bidderne dyppes i den smeltede chokolade og deri roteres lidt fra side til side, således at så meget som muligt bliver dækket af chokolade. Sæt bidderne tilbage på brættet og lad dem så sætte sig lidt på frys igen, før de kan nydes og sidenhen opbevares i en lufttæt beholder i fryseren ♥️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddesmør med bipollen