Carobkugler

Ovnbagte minibønnebøffer med paprika

{Sponsoreret indhold}

Var det mon tid til et krydret indslag her på bloggen efterhånden? 😜 For ja, vi kan vist godt blive enige om, at det bestemt ikke er dén kategori, der besidder de fleste indlæg herinde!

Det laves der dog om på med den skønne kreation, der ses her på siden! For er der noget mere lækkert end en snasket burger med sprøde add-ins omkranset af blødt (grønt) brød? – I forhold til sidstnævnte er det mine yndlingsfladbrød med spinat, jeg har anvendt, og det fungerer altså bare helt perfekt!

Hovedrollen i sagen her spilles dog af de små bønnebøffer, jeg har lavet med brug af Toftkærs smukke kidneybønnemix, som indeholder både røde, sorte og spættede kidneybønner samt de flotte sortøjebønner (som ja, virkelig ligner øjne!!) 😋 – Jeg finder virkelig alle disse bælgfrugter super fascinerende, da deres udtryk bare er så smukt, ligesom processen fra rå til iblødsat er super sjov at følge 😊

Minibøfferne er super nemme at bikse sammen. De er lavet på bare 7 ingredienser, hvor jeg blot har mikset de smukke bønner med en masse paprika, lidt salt og peber samt æg, løg og peberfrugt og sidenhen bagt dem i ovnen, hvor de passer sig selv!

Til ca. 15 minibøffer:

  • 400 g. udblødt kidneybønnemix
  • 1 stor snackpeber
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. pebermix
  • 2 tsk. salt

Til burgere: fladbrød (i en mindre model for at passe til bøfferne), ønsket grønt og snask (her vegansk rødbedespread)

Start med at lægge bønnerne i blød natten over og kog så 400 g. deraf som anvist på pakken eller indtil møre. Hæld vandet fra, skyld dem kort i koldt vand og miks dem så sammen med de resterende ingredienser i en foodprocesser og fordel “farsen” som minibøffer på en bageplade beklædt med bagepapir. Sprøjt alle bøfferne med lidt olie og bag dem ved 200ªC/varmluft i først 15 minutter, hvorefter de sprøjtes endnu engang med lidt olie og bages færdige i yderligere 10 minutter. Lad bøfferne ligge på bagepiret placeret på en rist i lidt tid, for at de kan befries derfra uden at gå i stykker. Opbevar eventuelle rester i et tætlukket beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carobkugler