Blød kakaogrød med chiafrø, ristet kokos & luksustopping

Salte rosinkugler

Yummy yum! Disse kugler er vitterligt mums at bide sig igennem! – De er nemlig både knasende, faste, seje, salte og søde! – Altsammen på én og samme gang ? – Men hvorfor også nøjes, når nu man kan få det hele? 😉

Jeg har tidligere erfaret, at det salte touch tilføjer noget helt genialt til de søde snackkugler. Og her må jeg bare igen lægge mig fladt ned og sige: “jep, det er dælme lækkert!”. Denne gang er det ovenikøbet en kuglekreation helt uden dadler involveret! – Jeg har nemlig anvendt min anden gode ven fra den tørrede frugtfamilie: rosinen. Den har jeg også haft stor succes med op til flere gange, da den netop bidrager med det der faste bid, som jeg selv er kæmpe fan af! 😍

Et eksempel på en tidligere rosinopskrift er disse rosinkugler med kanel og carobpulver, som er et sikkert hit herhjemme. – Denne gang har jeg i stedet tilsat knasende mandler, intens kakao, peanut butter og så “hovedrollen”: havsalten. – En kombination jeg kun kan anbefale at prøve af 😋

Til ca. 20 kugler:

Prop alle ingredienserne i en foodprocessor og blend, indtil massen kan formes til kugler. Jo længere tid der blendes, desto mere modellébar bliver massen. Tryk dejen godt sammen, når den skal trilles, da den ellers ikke vil hænge sammen. Lad kuglerne sætte sig på køl og opbevar dem sidenhen i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blød kakaogrød med chiafrø, ristet kokos & luksustopping