Bananbrød med chia- & hampefrø

Rawbarer med cashewkaramel

{Sponsoreret indhold}

Så fik et par lækre barer atter engang fundet sin vej til bloggen, og det er vi vist alle ret så tilfredse med, ikke sandt? 😜

Snacken hér besidder igen igen alt, hvad enhver snackmund måtte drømme om.. For udover en perfekt chewy og crunchy bund samt et sprødt chokoladeydre indeholder kreationen også et lag af særdeles cremet, sød og smagfuld karamel! 😍

Karamelmidten er baseret på min tidligere delte cashewkaramel, som jeg har anvendt i op til flere kreationer efterhånden. – Nemlig både i rawsandwiches samt karamelbarer, der ligesom barerne i denne opskrift er super lækre at sætte tænderne i! – I karamellen har jeg blandt andet anvendt det lækre cashewsmør, jeg tidligere har modtaget fra Vangsgaard Treat. – Såå lækkert!

Bunden er ligesom de øvrige elementer i opskriften super simpel og nem at gå til! Den består af blot fire ingredienser – kokos, mandler, dadler og açaipulver – og så fikses den på ingen tid i en foodprocessor. Det sværeste ved kreationen hér er sådan set den ventetid, der går, fra barerne sættes på køl, til de er klar til at blive vendt i lækker mørk choko.. 😋

Til en lille form på 20 x 15 cm. (giver ca. 16 stk.):

BUND:

KARAMEL:

  • Cashewkaramel (opskriften giver en stor portion; kun meget lidt deraf skal anvendes her)

OVERTRÆK:

BUND: Blend alle ingredienserne indtil sammenhængende og tryk så dejen ud i en filmbeklædt form. Sæt på køl, mens du laver karamellen.

KARAMEL: Prop alle ingredienserne i din foodprocessor og blend indtil helt ensartet og cremet. Stop et par gange undervejs for at skrabe massen sammen og smør så lidt af karamellen oven på bunden, når den er ensartet i konsistensen. Sæt så det hele på køl natten over.

Skær dagen efter “kagen” ud i mindre barer og dyp disse i smeltet chokolade ved først at holde i bunden og dyppe karameltoppen i chokoladen og vend den så om, så bunden placeres i chokoladeskålen, og siderne derved kan dækkes. Lad dem størkne på køl og opbevar efterfølgende barerne i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med chia- & hampefrø