Pandekager med kaffe, kokos & peanut butter

Glutenfrie gulerodsboller

De nemmeste boller til dato! – Disse lækre gulerodsboller er altså et must at have i fryseren fremover! De er nemlig helt geniale til madpakken og den lille lækkersult, når den melder sig på banen 😍

Bollerne kræver blot fire basisingredienser, men med lidt tilsatte kerner for knas, bliver helhedsoplevelsen altså lige en tand bedre. – Selve midten har den lækreste “moist” konsistens, er let klæg og præcis sådan, som jeg godt kan lide mit brød 😋

Faktisk er det hele lidt snyd, for opskriften er egentlig en gammel kending her fra bloggen. Det er nemlig blot mit “blenderbrød”, jeg her har tryllet om til boller 😉 Men resultatet blev så godt, at jeg ikke syntes, et seperat indlæg kunne undværes..

Til 15 boller:

Start med at blende havrerynene til mel og tilsæt så de resterende ingredienser undtagen kerner. Blend indtil helt ensartet og cremet, tilsæt den ønskede mængde kerner og blend super kort blot for at inkorporere dem i dejen. Form så boller af massen (den er klæbrig, så jeg brugte en dejskraber til at forme dem i min ene hånd). Placér bollerne på en bradepande beklædt med bagepapir, pynt med ekstra solsikkekerner, som trykkes let ned i dejen, og bag dem ved 200°C/varmluft i 15 minutter. Befri fra bagepapir og sæt dem til afkøling på en bagerist. Bollerne skal opbevares i en frostpose på køl eller fryses ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med kaffe, kokos & peanut butter