Vegetariske cashewdeller

Nicecream med jordbær og açai toppet med ristede hasselnødder

{Sponsoreret indhold}

I takt med at temperaturerne falder udenfor, tænker jeg, at jeg lige så godt kan gøre det samme gældende for indholdet i min skål 😜

Det er i hverfald både sikkert og vist, at uanset hvilken årstid vi har her i Danmark og det dertilhørende vejrskifte, så vil jeg aldrig lade min nicecream være tiltænkt kun sommer og solrige dage! – Det er spisen simpelthen for lækker til 😋

For den der cremede konsistens er bare noget, der kan tilfredsstille min tand til hver en tid! Og med den lækreste topping dertil bliver det ikke meget bedre.. I dag blev portionen nydt med de skønneste ristede hasselnødder fra Nøddebazaren, som jeg var så heldig at modtage med min BetterBox! 😍 Disse knasende nougatsmagende nødder var helt perfekte sammen med den revne kokos, de knasende kakaonibs samt den cremede peanut butter! Og selvfølgelig med den usædvanligt bløde og lyserøde nicecream derunder 😉

Til 1 portion:

Start med at blende de frosne bananskiver samt jordbær i en foodprocessor eller større minihakker med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Bliv blot ved med at blende indtil massen forvandler sig til cremet is. Tilsæt så açaipulver og blend igen for at inkorporere dette i isen. Vend den færdige is over i en skål og pynt så med lækker topping ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetariske cashewdeller