Nicecream med jordbær og açai toppet med ristede hasselnødder

Brownie med mandler & strødadler

{Sponsoreret indhold}

Denne brownie er altså noget af det lækreste, jeg længe har sat tænderne i! – Den ryger lige ind på samme plads i rækken, som hvor den tidligere delte mandelblondie befinder sig 😋 Det må ganske enkelt være noget, de mandler dér kan tilføre en kagekreation!

Brownien hér er sødet med Urtekrams lækre kokossirup, som jeg sammen med en masse andre skønne sager har modtaget af Lahme Kommunikation. Derudover er kagen beriget med sødmefulde strødadler fra samme leverance, hvilket bidrager med et skønt sødt bid sammen med de knasende mandler.

Kreationen er lavet på i alt otte råvarer, kan forberedes i en foodprocessor og så ellers nydes fuldt ud efter 40 minutter i ovnen! Den er super genial at have stående i en beholder på køl skåret i mindre stykker, så der altid er en lille snack klar, til når lækkersulten melder sig i løbet af dagen 😍

Til et fad på 22 x 22 cm:

Start med at blende mandler, gryn, kokosmel og kakaopulver til mel. Tilsæt nu mælk, æg og sirup og blend indtil ensartet. Vend strødadler og grofthakkede mandler i dejen og hæld så denne i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir og top med lidt ekstra strødadler, hakkede mandler og kokosmel. Tryk toppingen let ned i overfladen med en dejskraber og bag så brownien ved 200°C/varmluft i 40 minutter. Lad kagen sætte sig lidt i formen på en bagerist, før den løftes ud deraf for at afkøle helt på bageristen. Opbevar kagestykkerne i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicecream med jordbær og açai toppet med ristede hasselnødder