Cookie dough-kugler

Bananbrød med mandler, kakao & rosiner

Dette bananbrød smager både skønt og intenst af kakao, og så bidrager de knasende og let brændte mandler på toppen med særdeles lækker aroma! – Ligeledes er de karamelliserede bananskriver på toppen bare altid en sikker vinder 😍

Brødet kan laves i et snuptag, da det blot er foodprocessoren, der klarer jobbet for én, hvilket nok er en af de primære årsager til, at jeg laver bananbrød i så stor stil, som jeg nu engang gør 😅 At det så også er hamrende lækkert at spise sig igennem, er selvfølgelig blot en helt ok bonus derved 😂

Bananbrødet her er lavet på ret simple råvarer, så de fleste vil helt sikkert kunne bikse det sammen ud fra nogle ingredienser, der allerede er i hjemmet. Midten er super svampet og lækker, mens det ydre er perfekt sprødt som nybagt 😋

Til 1 brød:

Blend alle ingredienserne i din foodprocesser eller hak først mandlerne deri, før de øvrige ingredienser tilsættes, hvis din blender ikke er kraftig nok. Når massen er ensartet og cremet, hældes den over i en brødform beklædt med bagepapir og pyntes med de 30 gram grofthakkede mandler samt en banan skåret i skiver. Tryk toppingen let ned i overfladen ved brug af en dejskraber og bag brødet ved 200°C/varmluft i 45 minutter. Befri brødet fra bagepapir og stil det så til afkøling på en bagerist. Opbevar det afkølede brød i en tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookie dough-kugler