Hurtig & sund øllebrød med lækker topping
Det er bestemt ingen hemmelighed, at mine absolutte yndlingssæsoner på hele året er efterår og vinter! – Og det skyldes selvfølgelig, at jeg associerer netop disse årstider med, at hygge står i højsædet, hvor varmen fra både brændeovn og stearinlys danner rammen om dejligt samvær med dem, man holder af ☺
En anden faktor, der uden lyv helt sikkert også spiller ind i min forkærlighed for de kolde måneder, er selvfølgelig den, at især “comfort food” er helt essentielt. Jeg mener, grød i spandevis, suppe i litervis og varm kakao en masse er da ikke noget, man klager over, vel? 😍
Derfor synes jeg også, det er på sin plads at dele min seneste obsession med jer: nemlig varm og cremet øllebrød nydt i selskab med kold havremælk, Sukrin Gold og vigtigst af alt: en stor klat peanut butter! – Det smager simpelthen så skønt, og så er det noget af det hurtigste at lave, da jeg gør brug af den “lette løsning”, hvor jeg blot i mikroovnen tilbereder “Øllebrødspulver uden tilsat sukker“. Jeg bruger gerne den fra Struer, da dennes ingrediensliste er super fornuftig, synes jeg ☺
Du skal bruge:
- Øllebrødspulver – uden tilsat sukker
- Vand
- Havremælk (eller din foretrukne mælkevariant)
- Sukrin Gold (eller fx. kokossukker)
- Peanut butter (både smooth og crunch fungerer lækkert)
Følg blot anvisningen på emballagen for øllebrøden; jeg koger den altid i mikroovnen, efter jeg har rørt godt med vand i pulveret, som suger en del inden opkogning. I mangel på mikroovn har jeg faktisk også blot rørt pulveret sammen med kogt vand fra elkedlen, hvilket fungerede helt perfekt! – Top den færdige øllebrød med kold havremælk, Sukrin Gold og peanut butter ♥️
Ingen kommentarer endnu