Boghvedepandekager med smag af chai serveret med karamelliserede æbler

Hurtig & sund øllebrød med lækker topping

Det er bestemt ingen hemmelighed, at mine absolutte yndlingssæsoner på hele året er efterår og vinter! – Og det skyldes selvfølgelig, at jeg associerer netop disse årstider med, at hygge står i højsædet, hvor varmen fra både brændeovn og stearinlys danner rammen om dejligt samvær med dem, man holder af  ☺

En anden faktor, der uden lyv helt sikkert også spiller ind i min forkærlighed for de kolde måneder, er selvfølgelig den, at især “comfort food” er helt essentielt. Jeg mener, grød i spandevis, suppe i litervis og varm kakao en masse er da ikke noget, man klager over, vel? 😍

Derfor synes jeg også, det er på sin plads at dele min seneste obsession med jer: nemlig varm og cremet øllebrød nydt i selskab med kold havremælk, Sukrin Gold og vigtigst af alt: en stor klat peanut butter! – Det smager simpelthen så skønt, og så er det noget af det hurtigste at lave, da jeg gør brug af den “lette løsning”, hvor jeg blot i mikroovnen tilbereder “Øllebrødspulver uden tilsat sukker“. Jeg bruger gerne den fra Struer, da dennes ingrediensliste er super fornuftig, synes jeg ☺

Du skal bruge:

Følg blot anvisningen på emballagen for øllebrøden; jeg koger den altid i mikroovnen, efter jeg har rørt godt med vand i pulveret, som suger en del inden opkogning. I mangel på mikroovn har jeg faktisk også blot rørt pulveret sammen med kogt vand fra elkedlen, hvilket fungerede helt perfekt! – Top den færdige øllebrød med kold havremælk, Sukrin Gold og peanut butter ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boghvedepandekager med smag af chai serveret med karamelliserede æbler