Sunde nutellakugler

Julemuffins med kanel & frugtstang

{Sponsoreret indhold}

Hvis du går og lyster en muffin, der er både svampet, saftig og sød samt besidder smagen af jul, så er dette altså opskriften at give sig i kast med! Bagværket hér er nemlig noget af det lækreste, jeg længe har lavet (altså siden sidste kreation selvfølgelig.. 😂), for både smag og tekstur er bare on point!

De simple ingredienser tæller blandt andet bananer, kokos, kanel og havregryn, som i sig selv tegner godt, men for at skrue lidt ekstra op for lækkerhedsbarometeret er der til selve dejen tilsat frugtstænger i form af Castus’ julevariant med smag af kanel og æble. Denne optræder desuden også som små skønne overraskelser i hver muffin, da tern af frugtstængerne bliver fantastiske efter en tur i ovnen 😋

Opskriften er super let at gå til, og det bedste af det hele er, at der stort set ingen ventetid er. Vi taler nemlig blot om 15 minutter, at herlighederne skal bage, og tilberedelsestiden er tæt på kortere! – Som kronen på værket har jeg pyntet de små “kager” med tynde æbleskiver, som giver et dejligt efterårsudtryk, synes jeg 😊

Giver 10 muffins:

I din blender/foodprocessor blender du først gryn, kokos, æg, bananer, kanel og 3 frugtstænger brækket i mindre stykker. Stop et par gange for at skrabe massen sammen. Når dejen er cremet og ensartet, vendes den sidste frugtstang skåret i mindre tern i. Fordel dejen i 10 muffinsforme (jeg brugte silikone) og pynt med to tyndtskårne æbleskiver på hver muffin. Bag dem ved 200°C/varmluft i 15 minutter og sæt så til afkøling på en bagerist. Opbevar rester i en lufttæt beholder/tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde nutellakugler