Madvafler med ærter & oregano

Matchakugler med kokos

Et grønt sundhedsboost i selskab med chokolade? – Jeps, de ser lidt giftige ud disse kugler.. For grønne er de i hvert fald! 😉 – Den vilde og smukke farve skyldes såmænd blot den supersunde tesort: matcha 😍

Det økologiske matchapulver, jeg her har anvendt, har jeg modtaget af Matchaly, som har to matchaprodukter på deres hjemmeside: ét der er velegnet til mad og et andet, som gør sig godt til drikke 😊

Jeg har i disse kugler kombineret det grønne pulver med kokosmel og cashewnødder, og så kunne jeg selvfølgelig ikke dy mig for også at vende herlighederne i mørk chokolade; og mums for et lækkert resultat det blev! – Jeg vil især anbefale chokoladedelen til dem, der møder matchaen for første gang, da denne kan være lidt “skarp” i smagen, den første dag 😊

Det er faktisk sådan, at kuglerne kun bliver bedre med tiden; smagen bliver nemlig langt sødere og minder sammen med det perfekte bid helt om marcipan! Mums 😋

Til ca. 20 kugler:

Blend alle ingredienserne undtagen chokoladen indtil ensartet og modellérbar. Jo længere tid der blendes desto mere sammenhængende. Tril til kugler og lad så disse sætte sig lidt på køl, før de vendes i smeltet chokolade. Lad dem størkne i køleskabet, hvor de efterfølgende opbevares i en lufttæt beholder ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madvafler med ærter & oregano