Super sund smoothie bowl med spinat & skjult chokoladesmag

Banancookies med mandelmel & knas

{Sponsoreret indhold}

Med disse cookies vil jeg vove at påstå, at alle kan være med! De er nemlig ikke bare simple at bikse sammen, men også baseret på super simple ingredienser! 😍

Foruden banan og æg, der agerer “basen” i opskriften, er det nemlig blot mandelmel, kokossukker og hampefrø samt knasede kakaonibs og hasselnødder, der skal til for at ende ud med disse lækre, hjemmebagte cookies. Som frisktbagte er de skønt sprøde udenpå, mens de indvendigt er perfekt chewy! 😋

Hampefrø, kakaonibs og hasselnødder er helt valgfrie, men bidrager med såvel lækker aroma som skøn tekstur. Som alternativ kunne man eksempelvis tilsætte mørk chokolade, andre nødder og kerner eller tørrede frugter i stedet 😊

Det geniale ved kreationen her er, at der ikke skal noget som helst specialt køkkenmaskineri til for at fremtylle godterne! Hele molevitten er nemlig blot vendt sammen i en skål ved hjælp af en gaffel og dejskraber, før dejmassen kommer en tur i ovnen og hygger sig 😍

Til 10-12 cookies:

Start med at “mase” bananstykkerne sammen med en gaffel i en skål, indtil en ensartet og cremet masse opstår. Vend så æg i og rør det godt sammen. Tilsæt nu mandelmel, hampefrø, kakaonibs og kokossukker og vend det hele sammen til en ensartet masse. Vend grofthakkede hasselnødder i dejen og fordel så 10-12 klatter på en bageplade beklædt med bagepapir – jeg brugte en sovseske til dette – og form dem flade og runde ved hjælp af en dejskraber. Bag cookiesene ved 200°C/varmluft i 20 minutter og løft så papiret over på en bagerist, hvorpå dine cookies kan afkøle helt. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super sund smoothie bowl med spinat & skjult chokoladesmag