Julet bananbrød med frugtstænger & æble

Julekugler med kanel & kardemomme

{Sponsoreret indhold}

SÅ blev det endelig december, hvilket jeg uden tvivl har set frem til længe! – Jeg elsker nemlig denne måned så højt, at jeg faktisk ville ønske, at den varede to.. 😜 – Jeg mener, al den hygge og de tusindvis af arrangementer, som skal afvikles, kunne da snildt fylde to kalendermåneder ud! – Også helt uden at jeg ville blive træt af det 😊

Og så skal vi selvfølgelig heller ikke glemme alle de godter, vi skal gnaske os igennem! – Nu er jeg godt nok ikke selv til de der helt klassiske julegodter, som er prydet med rigelige mængder smør, sukker og gluten, men de skønne, varme krydderier kan jeg altså ikke holde mig fra! – Derfor syntes jeg, det var helt på sin plads at skyde december i gang med et par lækre rawkugler med to af tidens bærende krydderier – nemlig kanel og kardemomme! 😍Kuglerne her er super simple at lave og kræver som altid blot en blender eller foodprocessor. Vi taler om sølle syv ingredienser, hvoraf to af dem er ovennævnte krydderier. Den resterende ingrediensliste udgøres af kokos, havregryn, dadler, kakao og appelsinsaft! – Og dét kan da ikke andet end at blive skønt!

Det er Urtekrams fedtfattige kakaopulver, jeg her har anvendt, da jeg har været så heldig at modtage det skønne pulver fra Lahme! – Kakaoen er dejlig mild og slet ikke så bitter som den fuldfede, jeg normalt bruger. Dog kan sidstnævnte sagtens erstatte den fedtfattige; der skal muligvis blot bruges en lidt mindre mængde 😊

Til ca. 15 kugler:

Blend alle ingredienserne i din foodprocessor med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når “dejen” er ensartet, trilles den til kugler, som vendes i kokosmel. Lad kuglerne sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julet bananbrød med frugtstænger & æble