Julekugler med kanel & kardemomme

Julet rawnola

{Sponsoreret indhold}

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at denne portion var pist væk i løbet af maks tre dage! Og ja, jeg var helt og aldeles ene om at få netop dét til at ske.. 😅

Men denne skønne rawnola (aka. “rå”/ubagt granola) er simpelthen noget af det mest tilfredsstillende og smagfulde at smæske sig i! Den der kombination af chewiness og crunch er nemlig særdeles vanedannende, og så er de skønne kokos– og kanelnoter bare noget, jeg ikke kan få nok af 😋

Ud over kanelpulver er det Castus’ lækre julefrugtstænger, der bidrager med decembervibes, mens det er peanut butter samt figenrulle, der sammen med de omtalte julestænger hjælper til med at holde rawnolaen en smule samlet. Desuden er der smukke gojibær tilsat, som med deres farve bidrager med lidt ekstra julestemning 😊

Hele molevitten er blot tilberedt i en foodprocesser i løbet af et par minutter, hvorefter den færdige substans skal hygge sig natten over på køl for så at kunne nydes som en skøn morgenspisse eller som et lækkert mellemmåltid. Jeg fik nydt min portion i selskab med kold havremælk, hvilket virkelig kan anbefales! 😍

  Til en stor portion:

Prop alle ingredienserne i en foodprocesser/minihakker, hvor frugtstænger og frugtrulle er skåret i mindre tern. Blend med nogle stop undervejs for at skrabe massen sammen. Når ingredienserne er så finthakkede som muligt, trykkes hele molevitten ud i en filmbeklædt form/et fad med noget af filmen som låg til at trykke ovenpå. Lad den store “kage” sætte sig på køl natten over og bræk den så ud til mindre stykker/crumbles, som opbevares i et tætlukket beholder i køleskabet. Nyd din rawnola oven på fx. yoghurt og skyr eller spis den med kold (havre)mælk hældt henover ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekugler med kanel & kardemomme