Chialamande med kanelkompot

Julegodter med chokolade, frugtstang & cornflakes

{Sponsoreret indhold}

Julen er over os, og selvfølgelig er det lig med lækre snacks! – Men ingen siger, at det behøver at være i den syndige afdeling, for at det smager fantastisk skønt og samtidig tilfredsstiller den søde tand på bedste vis 😜

Sagerne hér er i hvert fald et perfekt eksempel på, at noget, der samtidig nærer vores krop, også sagtens kan gøre det ud for de mere traditionelle godter, vi kender fra vintermånederne! Og ikke nok med at smagen er i top, så er processen så super simpel og ligetil, at det slet ikke er uoverskueligt at kaste sig ud i projektet! 😍

Fælles for begge kreationer er den søde hjemmelavede chokolade samt de frugtige lækkerier fra Castus! – De små fine motiver er nemlig Castus’ GrineBiddere i en juleedition, mens de knasende cornflakestoppe er beriget med en julet frugtstang med smag af æble og kanel 😋

Til 7 GrineBiddersnacks og 10-12 cornflakestoppe skal du bruge:

CHOKOLADE:

DET RESTERENDE:

Start med at lave chokoladen ved at smelte det hele sammen i en kasserolle ved laveste varme. Chokoladen vil tykne lidt, når Easis Perfect Sød tilsættes. Vend nu GrineBidderne i chokoladen og bank overskydende choko af, før figurerne placeres på et spækbræt beklædt med stanniol og evt. drysses med lidt kokos.

Når alle bidderne er overtrukket, vendes cornflakes og frugtstangen skåret i mindre tern i den resterende chokolademængde, og ved brug af en dejskraber inkorporeres det godt i chokoladen. Tag skefulde af blandingen og placér disse på samme spækbræt, hvor de formes til en sammenhængende “top”. Sæt hele molevitten i fryseren og opbevar efterfølgende snacksene i en lufttæt beholder på frys ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chialamande med kanelkompot