Julegodter med chokolade, frugtstang & cornflakes

Proteinrig greenie med jordbær & banan

{Sponsoreret indhold}

Jeps, et tema er pænt meget ved at tegne sig på min “profil” efterhånden.. Et såkaldt smoothie bowl-tema 😂 – For ja, når jeg først har fundet mig en svaghed, lyst, afhængighed – kald det, hvad du vil – så er jeg i sandhed typen, der går all in! Så nu har den altså dagligt stået på smoothie bowls igennem en længere periode 😅

Men hvis du endnu ikke har prøvet den der kombi af knaldgrønt bladgrøn aka. spinat, lidt frossen frugt og vegansk chokoladeproteinpulver, så er det altså bare med at komme i gang; for ja, som sagt er det intet mindre end vanedannende! 😍

Denne skønne skål består af hele 200 g. frossen spinat, frosne (selvplukkede danske) jordbær og en smule frossen banan blendet med Novo Vitas veganske chokoladepulver samt sødmefuld havremælk. Mmm..

Som altid udgøres den perfekte topping af en masse lækker crunch – her både ristede hasselnødder og karamelsmagende kakaonibs fra min Betterbox samt smukke gojibær, hampefrø og farvestrålende bipollen – yummy, lige til at stikke en ske i og nyde 😋

Til 1 portion:

Start med at blende spinat, jordbær, banan og havremælk (tilsat lidt efter lidt) med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er ensartet, tilsættes proteinpulver, som blendes godt ind i det resterende. Hæld den færdige smoothie over i en skål, pynt med toppings og nyd med det samme ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegodter med chokolade, frugtstang & cornflakes