Rawkugler med bipollen & kaffe

Bananblondie med kanel & hasselnødder

{Sponsoreret indhold}

Mmm.. Forestil dig lige en kage med den helt perfekte tekstur.. Vi taler blødere end blød, tilpas klæg (hvilket jeg elsker) og ganske enkelt helt og aldeles uimodståelig! – Alt dette er i sandhed, hvad der gør sig gældende for denne labre bananblondie 😍

Blondien besidder udover sin bløde konsistens også skønne kanelnoter og knasende hasselnødder, som begge bidrager med lækre efterårs-/vintervibes! Derudover har jeg tilsat lidt ristet kokosmel og sødet lidt ekstra med intens kokossukker 😋

Den knasende hasselnøddetop samt hasselnødderne inden i blondien er virkelig den lækreste kontrast til den føromtalte konsistens. – Ergo: man får i sandhed det bedste fra begge verdener med kreationen her! 😂 – Og så er det bedste af det hele selvfølgelig det faktum, at det udelukkende er nærende råvarer, der udgør indholdet i kagen! Og nåå ja.. En masse modne bananer of course! 😍

Det er Toftkærs skønne produkter, jeg har anvendt i kreationen her, og så er det desuden ikke bare ingredienslisten, der er super simpel! Det samme gør sig nemlig gældende for hele processen, idet hele molevitten blot køres en tur i blenderen, før den færdige dej bages med lidt ekstra nøddeknas tilsat i bare 15 minutter (well – 20, hvis man er til mindre klæg konsistens end mig) 😍

Til en form/et ildfast fad på ca. 20 x 25 cm:

Prop alle ingredienserne (bananerne brækket i mindre stykker) undtagen hasselnødder i en blender/foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er ensartet og cremet, vendes grofthakkede hasselnødder i dejen. Hæld så dejen over i en bageform/et ildfast fad beklædt med bagepapir og top med ekstra grofthakkede hasselnødder, som trykkes let ned i overfladen med en dejskraber. Bag blondien ved 200°C/varmluft i 15-20 minutter og sæt den så til afkøling, før der skæres i den. Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawkugler med bipollen & kaffe