Vegetariske burgere med kokospanerede peanutbøffer

Peanutbarer med kokos

Knasende, kikseagtigt og smækkert! – Kombinationen af peanut butter, kokos og dadler kan bare aldrig gå galt, har jeg ret? I hvert fald er succesen tæt på selvskrevet, når sprød chokoladeovertræk også spiller en rolle i hele sammensætningen…

MUMS er nok det ord, der beskriver barerne bedst 😉 Bunden, der er sådan “ubagt” kikseagtig og lækker, har knasende jordnødder i overfladen og er til slut pakket ind i min mørke yndlingschokolade – en på 92% 😊

Barerne kan let nydes som en lille snack i løbet af dagen, men gør det altså også særdeles godt til aftenkaffen, hvor lidt lækkert i den sunde afdeling savnes 😍

Giver ca. 14 stk:

Kør dadler, gryn, kokosmel og peanut butter sammen i foodprocessor indtil massen er let sammenhægende eller kan formes med fingrene – “puls” et par gange for at det samler sig bedre. Tryk massen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og tryk efterfølgende et par usaltede peanuts ned i overfladen. Sæt bøtten på køl et par timer, før du skærer ud i mindre barer og overtrækker med chokolade. Jeg overtrækker ved først at dyppe overfladen af baren i den smeltede chokolade og efterfølgende placere bunden af baren i skålen, således at siderne også bliver dækket. Barerne fiskes op med en gaffel, placeres på et bræt dækket med stanniol og størkner på køl. Opbevar sidenhen barerne i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetariske burgere med kokospanerede peanutbøffer