Chokoladesmør med havtorn & peanut butter

Vegansk pastaret med tomatsalsa & soltørrede tomater

{Sponsoreret indhold}

Holy yum, hvor blev denne labre pastasag ALT for lækker! Det er virkelig sådan en ret, hvor gaflen bare skruer i et konstant tempo derudad, for den ene mundfuld tager altså ligesom helt automatisk den anden 😜

Det er tydeligvis ikke de krydrede kreationer, der har fået mest plads herinde på bloggen gennem tiden, det må jeg jo bare indrømme. Men det er altså nu engang fordi, jeg bare synes, at de snacks dér er så fantastisk sjove (og lækre 😉) at lave!

En anden årsag til, at den krydrede kategori er så beskeden, som den er, er, at jeg tit har forbundet det salte køkken med at være mere “omfattende”, når der ligeledes indgår en proces med fotografering, som jo helst skal foregå i ok belysning osv. Og ja, så er jeg bare ikke så god til det der med at spise alt for krydret mad midt på dagen, hvor skørt dette end måtte lyde, men jeg må altså lidt tage netop de ord i mig igen efter denne sag! Den er nemlig både tilberedt, anrettet, fotograferet OG fortæret lidt over middagstid, og jeg må bare sige, at det fungerede pænt godt 😂

Den sponsorerede del af dette indlæg stammer fra Det Italienske Køkken, som er en særdeles lækker webshop, der har kvalitet som sit omdrejningspunkt. På shoppen finder man et kæmpe udvalg af italienske specialiteter – alt fra pasta, risotto og vin til olier, tapenader og diverse salsavarianter. Selv har jeg i denne lækre kreation anvendt deres tomatsalsa samt overdrevet velsmagende soltørrede tomater! – De smager virkelig skønt direkte fra glasset, skulle jeg hilse og sige!

Retten her er desuden super velegnet til sarte maver. Pastabunden udgøres nemlig af den naturligt glutenfrie bønnepasta, og selve saucen er udelukkende baseret på grøntsager (well også frugt i form af tomat for at være helt korrekt), krydderier og gærflager. Det hele er så super nemt at tilberede, og som et ekstra plus tager kreationen ikke evigheder at bikse sammen! – Jeg er fan 😍

Til 4-6 personer:

Tomatsauce:

 • 1 dåse hakkede tomater med krydderier (400 g.)
 • 1 stor snackpeber
 • 250 g. gulerødder (skrællet vægt)
 • 150 g. frosne ærter
 • 2 spsk. gærflager
 • 2 tsk. tomatsalsa
 • 1 tsk. kanel
 • 1 spsk. paprika
 • 1 spsk. oregano
 • 2 nip havsalt
 • pebermiks

Servering:

Start med at bringe de hakkede tomater, en halv (tomat-)dåsefuld vand samt gulerødder skåret i små tern i kog. Lad det småkoge, mens du skærer snackpeber i tern og finder de resterende ingredienser frem (undtagen de frosne ærter). Tilsæt alle disse ingredienser på nær ærterne til tomat- og gulerodsblandingen og lad det koge let med omrøring undervejs, indtil gulerødderne er let møre. Smag til med ønsket mængde pebermiks. Når gulerødderne er tæt på at have den ønskede tekstur, sættes pastavandet til at koge. Når bønnepastaen proppes i vandet, puttes de frosne ærter i tomatsaucen. Blusset for pastaen slukkes, så snart pastaen er proppet i, og denne “koger” således færdig deri i 4 minutter. Anret herefter og nyd ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladesmør med havtorn & peanut butter