Bananpandekager med kokos & figenstang

Proteinrig chokoladebrownie med mandler & kakaonibs

Var det noget med en knasende, svampet og sød chokoladebrownie, der er lavet på lækre, sunde råvarer og samtidig smager SKØNT?! – Hvis svaret er ja, er du havnet det rette sted 😜

Brownien her er nemlig noget af det lækreste at sætte tænderne i. For udover de sprøde mandelstykker, de knasende kakaonibs samt den svampede midte, så er chokoladesmagen ligeledes så intens, at man fristes til at tro, at der rent faktisk er choko i dens “rene” form indblandet. Hvilket der ærligt ikke er! – Dét, der bidrager til den skønne chokosmag, er nemlig – foruden kakaonibsene og det tilsatte kakaopulver – Bodylabs chokoladeproteinpulver, som bestemt får skruet ekstra op for yum-faktoren 😍

Kagen på siden her er simpelthen så simpel og nem at bikse sammen, at undskyldningerne for ikke at gøre det er svære at få øje på 😉 – Den er nemlig tilberedt helt uden foodprocessor, blender eller lignende og udelukkende ved hjælp af håndkraft og en røreskål.

Ingredienslisten er lige så simpel som den ovennævnte fremgangsmetode. Den tæller blot 7 ingredienser, som alle er nogle, langt de fleste allerede har i hjemmet! – Og så kan proteinvarinaten selvfølgelig udveksles med lige dén, man lyster eller har i hjemmet 😊

Til en form på 22 x 22 cm:

Start med at mikse gryn, proteinpulver, kakao og grofthakkede mandler i én skål. I en anden skål pisker du æggene sammen med mælken og hælder så dette oven i de tørre ingredienser. Vend det hele godt sammen med en dejskraber og eventuelt lidt med piskeriset og hæld så dejen over i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir. Pynt med finthakkede mandler samt kakaonibs og tryk toppingen let ned i overfladen ved brug af en dejskraber. Bag brownien ved 200ºC/varmluft i 15-20 minutter (den sætter sig meget, når først den er kølet ned, så hellere underbag den frem for at ende ud med en tør kage) og sæt så til afkøling på en bagerist befriet fra bagepapir. Opbevar kagestykkerne i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med kokos & figenstang