Vegansk chokoladepålæg

Spirulinakugler med kokos & peanut butter

{Sponsoreret indhold}

Se lige den smukke, grønne farve på de kugler her! – Er det ikke næsten helt unaturligt pænt? 😍 – Jeg kan dog garantere, at kreationen her er lavet på udelukkende naturlige ingredienser, og at den grønne kulør faktisk stammer fra en alge! 😉

Jep, du læste korrekt. En alge! – Det er nemlig, som overskriften røber, ferskvandsplanten spirulina, som sørger for den skrappe farve, og når man tager låget af bøtten, er man da heller ikke i tvivl om, hvorfra pulveret har sin oprindelse! 😂 – Dog kan jeg love, at de resterende ingredienser, som kuglerne består af, sørger for at “camouflere” den “algede” smag, da råvarer som dadler, peanut butter og kokos helt overdøver den grønne sag 😋

Spirulinapulveret har jeg modtaget fra “helsewebsitet”, Yana Copenhagen, hvorfra jeg ligeledes har et par af de produkter, jeg anvendte i de skønne kanelpandekager her. Hjemmesiden har virkelig mange lækre superfoods i sortimentet, så det er bestemt værd at aflægge den et visit! – Du kan ligeledes få fingrene i smukke kokosnøddeskåle, så din daglige skyr kan serveres på en lidt mere fancy manér 😜

Til 23 kugler:

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor indtil massen begynder at hænge sammen. Puls et par gange. Jo længere du blender, desto mere modellérbar bliver dejen. Tril til kugler og vend i ønsket drys – her kokosmel og kakaonibs – og lad dem sætte sig i køleskabet. Opbevar sidenhen spirulinakuglerne i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk chokoladepålæg