Søde vafler med kikærtemel

Cremet spread med jordbærsmag

{Sponsoreret indhold}

Hvis der er noget, som altid bør være i ens køler (udover bananbrød selvfølgelig.. 😜), så er det i særdeleshed sådan en cremet og lækker spread som denne på billederne hér!

Den cremede sag består af bare fem ingredienser, hvoraf de to af dem tæller vand og salt – så vi taler basically om tre ingredienser, som skal være i hus for at kunne kreere lækkerbiskenen. Dét er da lige til at overskue, skulle jeg mene 😉

Opskriftens tre basisprodukter udgøres af Castus’ frugtpålæg med jordbærsmag, peanut butter og dadler, og dette kommer så blot en tur i blenderen med vand og salt, hvorved det forvandler sig til den der karamellignende cremede substans i løbet af no time. Yummy yum! 😍

Den færdige spread kan nydes morgen, middag og aften og gør sig dermed godt til alt fra havregrød, skyr og bananpandekager til vafler, nicecream og ikke mindst det føromtalte bananbrød! – Det er også bananbrød, jeg her på billederne har smurt spreaden ovenpå 😋

Til 1 glas:

Prop alle ingredienser i en blender – frugtpålægget brækket i mindre stykker – og blend indtil cremet og ensartet. Hold et par stop undervejs for at skrabe siderne. Opbevar den færdige spread i et patentglas på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde vafler med kikærtemel