Cremet spread med jordbærsmag
{Sponsoreret indhold}
Hvis der er noget, som altid bør være i ens køler (udover bananbrød selvfølgelig.. 😜), så er det i særdeleshed sådan en cremet og lækker spread som denne på billederne hér!
Den cremede sag består af bare fem ingredienser, hvoraf de to af dem tæller vand og salt – så vi taler basically om tre ingredienser, som skal være i hus for at kunne kreere lækkerbiskenen. Dét er da lige til at overskue, skulle jeg mene 😉
Opskriftens tre basisprodukter udgøres af Castus’ frugtpålæg med jordbærsmag, peanut butter og dadler, og dette kommer så blot en tur i blenderen med vand og salt, hvorved det forvandler sig til den der karamellignende cremede substans i løbet af no time. Yummy yum! 😍
Den færdige spread kan nydes morgen, middag og aften og gør sig dermed godt til alt fra havregrød, skyr og bananpandekager til vafler, nicecream og ikke mindst det føromtalte bananbrød! – Det er også bananbrød, jeg her på billederne har smurt spreaden ovenpå 😋
Til 1 glas:
- 100 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 50 g. peanut butter (jeg brugte smooth)
- 5 skiver frugtpålæg med jordbær (eller 80 g. af et valgtfrit Castus-produkt)
- 1 dl. vand
- 1 drys groft salt
Prop alle ingredienser i en blender – frugtpålægget brækket i mindre stykker – og blend indtil cremet og ensartet. Hold et par stop undervejs for at skrabe siderne. Opbevar den færdige spread i et patentglas på køl ❤️
Ingen kommentarer endnu