Simple Feast: Simpelt, miljøbevidst & fantastisk velsmagende

Veggiebøffer med sennep & forkogte sorte bønner

{Sponsoreret indhold}

Hvis der er noget, jeg aldrig bliver træt af at bikse sammen til aftensmandsbordet, så er det i dén grad veggiedeller og andre vegetariske bøfagtige kreationer! 😍

For ikke nok med at de er noget så simple at smække sammen og smager hamrende skønt, så kan de også varieres i det uendelige! Tilsæt et nyt krydderi, et par friske krydderurter, lidt soltørrede tomater eller som her et par skefulde intens dijonsennep, og du kan forvandle basisopskriften til en helt ny spise i løbet af no time! Dét er da genialt 😉

Desuden er opskriften på siden hér endnu mere forsimplet i forhold til mine hidtil delte veggiedellesager på bloggen. Jeg har nemlig fratrukket den fancy blender fra ligningen, således at der udelukkende skal en stavblender i brug for at bikse bøfferne sammen. – Dermed er der altså ingen undskyldning for ikke at få kreeret et lækkert kødfrit måltid mad 😊

Til ca. 15 bøffer:

Start med at koge bønnerne i 10 minutter, skyl med rent vand og dræn dem så fuldstændigt for væske. Lad dem køle let af, før æg, sennep og krydderier tilsættes. Blend så hele molevitten med en stavblender og smag til, om der evt. skal tilsættes mere salt. Hæld havregryn i den ensartede masse og blend disse ind i “farsen”. Lad den stå og sætte sig lidt i 10 minutters tid, før den steges som deller i rigeligt olie på en middelvarm pande. Sørg for at få dannet godt med skorpe, før dellerne vendes; de er lidt skrøbelige. Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Feast: Simpelt, miljøbevidst & fantastisk velsmagende