Veggiebøffer med sennep & forkogte sorte bønner

Hasselnøddekugler med ristet kokosmel

{Sponsoreret indhold}

Det er ved at være ALT for længe siden, at jeg sidst har postet en snackkuglekreation herinde, synes jeg! Så det er der hermed lavet om på med denne sag! 😉

Disse kuglerunde skønheder er virkelig et hit herhjemme; i hvert fald har jeg allerede nu bikset dem sammen to gange i løbet af en uges tid (at det er fordi jeg har delt dem ud til højre og venstre er selvfølgelig underordnet, for det er mine cravings og et manglende blogbillede, der har dikteret, at en nummer to portion måtte ske 😜)

Men når der skal bare 5 ingredienser til for at genskabe en opskrift, og man har en blender til hjælps, så er det altså liiige til at overkomme! Indholdet i kuglerne er så simpelt som hasselnødder, dadler, kakao og peanut butter samt skønt ristet kokosmel! – Dén kombi er bestemt ikke til at tage fejl af, skulle jeg hilse og sige 😍

Til 22-24 kugler:

Start med at blende hasselnødderne til mel. Tilsæt så de resterende ingredienser og blend med en masse stop undervejs for at skrabe siderne. Brug gerne en stav, hvis der medfølger en sådan til din blender for at hjælpe massen på vej. Når dejen er nogenlunde ensartet og kan formes med fingrene, trilles der kugler deraf. Lad kuglerne sætte sig på køl, før de nydes. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggiebøffer med sennep & forkogte sorte bønner