Veganske bananpandekager med frugtpålæg

Glutenfrie plantepølsehorn med spinat

{Reklame}

Wow, disse nye plantepølser fra Naturli’ kan virkelig noget! Jeg var simpelthen lige nødt til at hapse en halv efter stegningen, før de skulle rulles ind i spinatdejen, og jeg må bare sige, at jeg blev ret så overrasket 😋

Ikke nok med at smagen er skønt røget og super delikat, så er teksturen også bare særdeles lækker at bide sig igennem. “Pølsefarsen” er nemlig dejlig blød, og så havde jeg en nærmest ægte følelse af, at det var en klassisk pølse, jeg tyggede på! – At jeg så er fan, er jo et kæmpe plus, for da jeg førhen spiste kød, brød jeg mig faktisk ikke synderligt meget om pølser, som hurtigt kunne blive for vamle for mig, syntes jeg. Disse fra Naturli’ har jeg dog på fornemmelsen, at jeg snildt kan hapse et par stykker af, uden at den naturlige stopklods melder sig på banen 😂

Da jeg blev tilbudt dette lækre samarbejde, vidste jeg med det samme, at jeg ville eksperimentere med plantepølserne i en “pølsehornsammenhæng”, da jeg tænkte, det kunne være super lækkert at tygge sig igennem et sprødt og blødt ydre af spinatbrød, før man kommer ind til den røgede plantepølsemidte. – Og jeg må bare bekræfte denne tanke; det er en hamrende lækker kombi! 😍

Til 10 pølsehorn:

Start med at optø spinaten og blend havregryn til mel. Rør æg ud i spinaten og tilsæt oregano, salt og solsikkekerner. Rør det godt sammen, før havremelet tilsættes. Vend det hele godt sammen med en dejskraber. Lad dejen stå, mens pølserne halveres og steges hurtigt på panden i lidt olie indtil let gyldne. Lad dem afkøle let på et par stykker køkkenrulle. Tag nu én klump dej ad gangen i hånden, læg en halv pølse deri og luk dejen rundt derom ved at rulle den mellem hænderne. Rul evt. også hornet på bagepapiret, som er gjort klar på bagepladen, hvorpå pølsehornene lægges, når de er færdigtrullede. Sørg for at skrabe hænderne for dej løbende, så det hele ikke klistrer for meget. Når alle pølsehorn er klar, bages de i ovnen ved 200°C/varmluft i 15 minutter. Flyt bagepapiret over på en bagerist, så hornene kan afkøle. Opbevar pølsehornene i en frostpose på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske bananpandekager med frugtpålæg